Návrh kuchyně zdarma a sleva 37%!
Facebook LightStyle Instagram LightStyle LinkedIn LightStyle

Kuchyně, která je přesně pro vás




Kuchyně jako komfortní zóna.


Kdo by takovou nechtěl: kuchyni, která maximálně zpříjemní každodenní práci a která využívá nejnovější nejmodernější technologie? Zde najdete vše, co potřebujete, abyste si zjednodušili práci v kuchyni a zároveň si ulehčili záda. Důležité zde: Tato kuchyně byla v podstatě navržena v souladu s ergonomickými zásadami. Mezi ně patří: minimalizace práce na nohou a přizpůsobení pracovních výšek uživatelům kuchyně a také instalace domácích spotřebičů v dostupných výškách. Váš specializovaný prodejce vám rád poradí.




Dobře promyšlené 2:36

Ukázkové video

Elektrizace 2:08

Ukázkové video




Dobře promyšlené – ergonomicky naplánované.


Na tyto body dbáme při plánování kuchyně. Díky tomu je vaše každodenní kuchyňská práce uvolněnější a šetří vaše záda.




Pracovní výška, která je pro vás ta pravá.

Při určování správné pracovní výšky pro jednotlivé kuchyňské činnosti je rozhodující umístění lokte – nikoli fyzická výška člověka. K přesnému a rychlému určení ergonomicky správné pracovní výšky používáme moderní měřící zařízení jako je ergonometr AMK. Zeptejte se svého specializovaného prodejce.

Plán dna umyvadla.

Skutečná plocha pro činnost ve dřezu je dno dřezu. Ty by měly být v ideálním případě plánovány nad běžnou pracovní výškou. Optimálně je dno dřezu 10 až 15 cm pod výškou loktů. To snižuje tlak na páteřní ploténky cíleně a trvale.

Sledujte aktivní výšky.

Standardní výška korpusu 720 mm je určena především pro kuchyňskou přípravu. Tato aktivní výška odpovídá – v závislosti na výšce soklu – normálnímu držení těla průměrně velkých lidí během příprav v kuchyni.

Aktivní výška pro vaření.

Skutečná aktivní výška pro vaření je horní hrana průměrné velikosti hrnce na varné desce. Optimálně je korpus v mini výšce cca. 25 cm pod výškou loktů. To zaručuje uvolněné vaření, kdy se uvolní rameno a paže.

Dostatečná světlá výška.

Nástěnné jednotky s klapkami nebo skládacími/zvedacími dvířky nabízejí skvělý přehled o obsahu a jsou volně přístupné, protože žádná otevřená dvířka nestojí v cestě. Nová generace odsavačů par také zaručuje optimální prostor pro hlavu, a to i pro vyšší osoby, díky šikmé odsávací ploše odsavače.

Otevírání předního výsuvu pomocí senzoru.

Se senzorově ovládaným podpůrným mechanismem otevírání Libero pro systémy třídění odpadu: Euro-Cargo Soft, Euro-Cargo S, Separato-K, Separato-M a Cargo rám lze přední výsuv lehce otevřít jednoduchým dotykem nohou přes senzor v soklu.

Vše je přehledně uspořádáno a přístupné ze všech stran.

Skříň se snadno otevíratelným předním výsuvem je tak nejinteligentnějším druhem úložné jednotky. Vše je přehledně uspořádáno a přístupné z obou stran. Polohu košíčků lze výškově nastavit.

Vestavěné spotřebiče v přístupové výšce.

Vyvýšené vestavné elektrospotřebiče v uživatelsky přívětivé výšce umožňují velmi pohodlné nakládání a vykládání. To zajišťuje, že úkoly v kuchyni jsou snadné pro vaše záda a zabráníte pozdějším problémům se zády. Kromě lednice, parního hrnce nebo myčky nádobí lze v ergonomicky správných výškách integrovat také trouby, mikrovlnné trouby a plně automatické kávovary. Tímto způsobem nepřijde nazmar žádný cenný pracovní prostor na pracovní desce a pohodový den činností v kuchyni je zaručen.




Další vybavení interiéru naleznete zde.


Prohlédnout zde →